dinsdag 26 oktober 2010

't Waagstuk Hartje Antwerpen

Afspanning ´t Waagstuk is sinds elf jaar een bierenspeciaalzaak, waar naast de grote aandacht voor onze biercultuur, ook plaats is voor vergaderen en feesten.
Bovendien kan men er terecht voor een lekkere en prijsbewuste hap.
Naast een aantal zeer exclusieve bieren vindt de bierliefhebber er nog een negentigtal waarmee hij/zij de ´fijne´ dorst kan lessen.
Speciaal voor groepen zijn er de bierseminaries waarbij men meer te weten komt over bier en bierproeven. Verschillende opties zijn hier mogelijk, bijvoorbeeld begeleid door een dineetje op basis van biergerechten.

Een bierhuis verschilt van doorsnee café´s door het grote assortiment bieren dat aangeboden wordt. ´t Waagstuk gaat hierin een stukje verder. Niet alleen telt de vaste kaart ongeveer 90 bieren, er is ook een geregeld aangevuld aanbod van oude bieren en er worden regelmatig bieren op tijdelijke basis geserveerd.
Bovendien organiseert ´t Waagstuk heel wat activiteiten rond en met bier: bierweekend, uitstappen, brouwerijbezoeken, bier van de maand, bierseminaries, bieretentjes, bierrecepties, enz.
Hierover vrijblijvend informatie op aanvraag.
Heel wat troeven dus om bij een bezoek aan Antwerpen de Waagstuk-kaart te trekken.
 
Meer informatie over de ligging vind je op volgend internetadres:
http://www.waagstuk.be/

2 opmerkingen:

  1. Hier komt ge nog eens wat te weten. 'k Ben al 100 keer voorbij het Waagstuk gekomen, maar 'k heb altijd gedacht dat dat een gewoon café was. Een interessante tip voor als ik me verveel.

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Een zeer gezellig cafe om rustig een babbeltje te slaan. Ik ben er davy brocatus tegen het lijf gelopen.

    BeantwoordenVerwijderen