maandag 25 oktober 2010

"Den Stille Genieter" in Mechelen

Den Stille Genieter is een bruine kroeg in Mechelen en een plek waar men al sinds 1985 kan komen genieten van de rijke Belgische biercultuur. Op de kaart vind je zo’n slordige 330 biertjes die je allemaal kan uitproberen.

Bij de Gérard (Gérard Walschaerts) kan men vanaf 20 uur elke dag de hele avond terecht tot vaak in de wel heel vroege uurtjes. Als men een zeldzaam bier zoekt, is de kans groot dat Gérard het heeft. Stil genieten van een heerlijk bier, met op de achtergrond klassiek muziek.

De cafébaas houdt vast aan zijn eigen stijl en er verandert dus niet veel aan het café. De muren zijn een stille getuigen van decenia biergeschiedenis in binnen-buitenland. Maar vooral: je kunt er bieren proeven die je quasi nergens anders vindt.

Adres: Nauwstraat 9
2800 Mechelen
Tel : +32 (0)15 21 95 04

2 opmerkingen:

 1. Frank van der Wansem7 december 2010 om 14:14

  Tja, en dan kom je vanuit het verre noorden om dit cafe te bezoeken en dan is het gewoon dicht op zaterdagavond terwijl er tussendoor wel stoeltjes van de tafel zijn gezet. Ik heb het al eerder gezien: eigenzinnig wordt vaak verward met onprofessioneel en incompetent. Voor ons geen tweede poging dus, veel succes met het heel stille genieten....

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Hé Frank,
   Al over de teleurstelling heen en toch maar eens opnieuw geprobeerd?
   Hoe dan ook, kom je nog wel eens op het bokbier festival?
   Misschien dat het mij (met een groepje van het werk) dit jaar weer eens lukt!
   Wellicht tot de 24e oktober!
   Eric

   Verwijderen