Voor veel mensen is het de perfecte combinatie: een biertje en een gefrituurde snack. In Texas gaan ze nog een stapje verder. Daar maken ze nu gefrituurd bier
Mark Zable, de uitvinder, giet het gerstenat in een zout deeg en plaatst het goedje vervolgens twintig seconden in hete olie. Indien de nieuwe creatie te lang ondergedompeld blijft, zou de alcohol en de biersmaak verloren gaan. De uitvinder heeft weliswaar 3 jaar aan het recept gewerkt. Daarom zal hij een patent aanvragen voor zijn uitvinding. Logischer wijs zijn de juiste ingrediƫnten niet bekend
Vraagje :
BeantwoordenVerwijderenHoe frituur je bier?
Mark Zable, de uitvinder, giet het gerstenat in een zout deeg en plaatst het goedje vervolgens twintig seconden in hete olie. Indien de nieuwe creatie te lang ondergedompeld blijft, zou de alcohol en de biersmaak verloren gaan.
BeantwoordenVerwijderenDe uitvinder heeft weliswaar 3 jaar aan het recept gewerkt.
Daarom zal hij een patent aanvragen voor zijn uitvinding. Logischer wijs zijn de juiste ingrediƫnten niet bekend