tag:blogger.com,1999:blog-290668599897561658.post5710440422303456162..comments2023-10-09T12:19:32.341+02:00Comments on De wereld van bier in Vlaanderen: Gefrituurd bier. Kan het?Maarten Hoyberghshttp://www.blogger.com/profile/08003684464215477793noreply@blogger.comBlogger2125tag:blogger.com,1999:blog-290668599897561658.post-1443245347517495692010-11-05T16:16:59.593+01:002010-11-05T16:16:59.593+01:00Mark Zable, de uitvinder, giet het gerstenat in ee...Mark Zable, de uitvinder, giet het gerstenat in een zout deeg en plaatst het goedje vervolgens twintig seconden in hete olie. Indien de nieuwe creatie te lang ondergedompeld blijft, zou de alcohol en de biersmaak verloren gaan. <br />De uitvinder heeft weliswaar 3 jaar aan het recept gewerkt. <br />Daarom zal hij een patent aanvragen voor zijn uitvinding. Logischer wijs zijn de juiste ingrediƫnten niet bekendMaarten Hoyberghshttps://www.blogger.com/profile/08003684464215477793noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-290668599897561658.post-11872180498646977402010-11-05T15:41:24.742+01:002010-11-05T15:41:24.742+01:00Vraagje :
Hoe frituur je bier?Vraagje :<br /><br />Hoe frituur je bier?Kelly De Beuckelaerhttps://www.blogger.com/profile/11162349141858248045noreply@blogger.com