donderdag 9 december 2010

Duurder bier op Graspop? wat vinden jullie ervan?

De Graspop Metal Meeting gaat in 2011 door op 24, 25 en 26 juni. Op donderdag 23 juni gaan de deuren al open voor een opwarmingsfeestje.

MuntenDrank en eten worden betaald met Graspopmunten, die je kan kopen aan de muntautomaten op het festival. Een Graspopmunt op het festival kost voortaan 2,50 euro. "Deze prijsstijging was noodzakelijk omdat enerzijds de kostprijs van het bier en de frisdranken duurder is geworden, en anderzijds het artiestenbudget en de logistieke kosten elk jaar blijven toenemen," zegt de organisatie.

Je kan de munten ook voor 2,25 euro in voorverkoop kopen in boozebags. Een boozebag van 22 munten kost 50 euro, en is enkel beschikbaar in voorverkoop tot 1 mei (of tot uitverkocht) in de vorm van vouchers.

8 opmerkingen:

 1. Die willen echt niet dat er nog volk komt hé?! Binnekort is het zo'n decadent festival waar alleen van die rijke lui naartoe komen..

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ik denk dat het voor graspop niet veel uitmaakt voor het grotendeel van het volk, omdat de mensen er gewoon blijven heen gaan denk ik ik denk voor een opslag van een halve euro dat ze niet gaan thuisblijven. Trouwes zou in de zomer niet alle festivals 2.5 euro vragen voor een pintje? kzou er niet van verschieten

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Nee, dat is waar, maar dan gaan ze wel minder consumeren denk ik, waardoor de inkomsten alsnog dalen.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. misschien moeten de artiesten wat minder geld vragen.. Oké het b ier kan duurder worden, maar ik denk dat de groepen ook al genoeg verdienen als ze gewoon het geld van 4 jaar terug vroegen.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. De festivals op zich zijn al vrij duur tegenwoordig, dus ik verschiet er niet van dat ze de drank ook nog eens in prijs gaan verhogen.

  Maar iedereen moet drinken, dus de festivalgangers zijn verplicht om die prijs te betalen.

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Misschien valt er een facebookpagina van te maken.om iets te weeg te brengen.

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Deze reactie is verwijderd door de auteur.

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Een goede tip, doe zoals mij en ga op uw favoriete festival werken. Ik heb dit jaar op Graspop gewerkt en heb daar eigenlijk niets zelf moeten betalen en heb het grootste deel van de groepen die ik wou zien, gezien.

  Ik weet dat ook de KHK er stond te werken elke dag met een aantal mensen. Zij werkten in de grote eettent en verkochten daar de drank.:) 't Waren natuurlijk wel mensen uit Geel... maar denk dat voor zij van Turnhout het ook wel mogelijk moet zijn via de KHK mee te kunnen doen met die groep van daar.

  BeantwoordenVerwijderen