dinsdag 2 november 2010

bierdegustaties in "'t Pakhuis" Antwerpen

Huisbrouwerij, brasserie, taverne.

Huisbrouwerij ’t Pakhuis is de eerste en nog steeds de enige echte huisbrouwerij in Antwerpen. Het volledige brouwproces gebeurt er ten huize. De installatie en de productiewijze zijn dezelfde als in een “gewone” brouwerij, met als meerwaarde dat U hier het ganse brouwproces kan volgen. Het spreekt voor zich dat enkel de bieren die ter plaatse gebrouwen worden te degusteren zijn: “Antwerps Blond”, “Antwerps Bruin” en “Nen Bangelijke”.
't Pakhuis biedt eveneens een uitgebreide menukaart aan, waarbij talloze gerechten te proeven zijn die met huisbieren bereid zijn. Een aanrader!


Bierdegustatie

GROEPEN:
Rondleiding doorheen de huisbrouwerij, inclusief 3 degustaties van de huisbieren voor groepen vanaf 15 personen gedurende een 45-tal minuten. U kan eveneens kiezen voor bijpassende hapjes tijdens/na de rondleiding (gehaktballetjes met ’t Pakhuismosterd, salami, ’t Pakhuiskaas en olijven. Eveneens mogelijk in combinatie met een maaltijd (lunch, diner, menu, buffet, …) ter plaatse. Gelieve vooraf een afspraak te maken.

INDIVIDUEEL: Rondleiding doorheen de huisbrouwerij, inclusief 3 degustaties van de huisbieren op elke eerste zaterdag van de maand om 15u00. Gelieve vooraf telefonisch of per mail in te schrijven (liefst uiterlijk 3 werkdagen vooraf).
Prijs: €5,20 pp.

Huisbrouwerij ’t Pakhuis serveert het hele jaar door verschillende biergerechten. Enkele voorbeelden: Blonde biersoep, Salade met kippenblokjes (gemarineerd in “Nen Bangelijke”) en een bierdressing, Stoverij van runds met “Antwerps Bruin”, Konijn met “Antwerps Bruin”, Lamsfilet met ’t Pakhuismosterdsaus, Ribbetjes ’t Pakhuis, Scampi’s ’t Pakhuis, Vispannetje ’t Pakhuis, Sabayon van “Nen Bangelijk”, …

U kan tijdens uw etentje eveneens kiezen voor een aangepast “bierarrangement”: biercocktail als aperitief en degustaties van onze ambachtelijk gebrouwen huisbieren tijdens de maaltijd en een bierkoffie als afsluiter.

Waar vind je dit bierhuis?
Vlaamse Kaai 76, 2000 Antwerpen
Alle dagen open vanaf 11 uur.

1 opmerking:

  1. in 't Pakhuis moet ge zeker "nen Bangelijke" drinken; een heel lekker bier ! Maar opgepast, ge wordt er rap zat van !

    BeantwoordenVerwijderen