donderdag 17 februari 2011

Ramée triple blond


Onlangs heb ik een Ramée triple blond gedronken. Ramée is een bier dat met de grootste zorg en met ambactelijke technieken op basis van een uniek recept uit Haspengouw gebrouwen wordt. Het bier heeft een typische amberkleur doordat het in het begin van de lente gebrouwen wordt op basis van verschillende mouten, tarwe en kruiden. We kunnen zeggen dat het een niet gefilterd bier is met hoge gisting met nog eens een tweede gisting op de fles.Er wordt aangeraden om het bier te drinken op een temperatuur tussen
7 en 8 °C. Het is ook een geschikt bier om bij je stoofvlees te voegen.


Mijn ervaring: Het was een zeer lekker bier. Ik heb dit bier gedronken na de maaltijd en het dronk toch zeer vlot weg en had een zeer goede smaak. Ik kan zeker en vast zeggen dat ik dit biertje nog wel eens zal proberen.

1 opmerking:

  1. Leve den Trippel :d Als hij even lekker is als Westmalle Trippel :d

    BeantwoordenVerwijderen