woensdag 17 december 2014

Netebuk blond in The Capital


Vorige week een Netebuk Blond gedronken in The Capital te Leuven. The Capital is het grootste biercafe ter wereld. Ze beschikken over meer dan 2000 verschillende bieren. Het leuke hier is dat er geen tegels zijn waardoor je vanuit het cafe recht in de kelder kan kijken en de vele mooie bieren ziet. Na even rond te kijken in het cafe heb ik kunnen genieten van de gezellige kerstfeer en van het uitzicht van 20 tapkranen. Nog een leuk detail: bestellingen worden naar de kelder doorgegeven en met een soort rad komt het bier dan bakje per bakje naar boven. Zeer origineel. In The Capital ga ik zeker en vast nog meer bieren proeven. Je kan The Capital vinden op de Grote Markt in Leuven. 


Over Netebuk


Netebuk is een zacht, bitter goudblond bier van 6,5 % dat gebrouwen wordt door brouwerij Gulden Spoor. Je vraagt jezelf waarschijnlijk af van waar deze naam komt?
Netebuk staat voor een koppig iemand in West-Vlaanderen. Als je graag een zacht fruitig bitter bier drinkt is deze een aanrader. Deze is in ieder geval volledig mij "moog".


2 opmerkingen: