woensdag 20 oktober 2010

2000 bieren ongelooflijk ( het délirium café/Brussel )

In een 18de eeuwse kelder, in het hart van de "Vrije Gemeente" : het "Ilot Sacré" en op amper 100 meter verwijderd van de Brusselse Grote Markt ligt het "Delirium Café".

Een décor vol oude geëmailleerde reclameborden, affiches van weleer en kleurrijke lichtreclames dompelen u onder in een wereld van bieren en jenevers.

De grote houten vaten nodigen u uit tot het degusteren van onze verschillende dranken :
Belgische en buitenlandsse bieren, op fles of van het vat. In totaal meer dan 2000 bieren.
Oude jenevers, vruchtenjenevers of zelfs met chocoladesmaak.
 Er is ook een ruime keuze aan whisky's, vodka's, tequila's enz..., genoeg om u van roze olifantjes te laten dromen en u mee te voeren in de aangename, zachte roes van het "Delirium Café". 

Niet alleen in Brussel kan je een Délirium café vinden. Zopas hebben ze ook een café geopend in Tokyo. Weliswaar met minder bieren in de aanbieding. 

Online kan je meer informatie vinden over de locatie, maar vindt je ook het enorme aanbod aan bieren. Op de site kan je ook een artikel vinden van de New York times. Het café is zelfs tot in Amerika bekend dus zeker een te bezoeken café.
http://www.deliriumcafe.be/

1 opmerking:

  1. Als je graag Metal of Rock hoort dan moet je er wel eens naartoe gaan, dit draaien ze in de kelder. Anyway, als je eens een goed bier wilt drinken in onze hoofdstad, moet je er ook naartoe gaan.

    Echter was ik zelf minder tevreden. Als je een Kwak wilt drinken uit het bijhorend glas moet je een som van 20 euro waarborg geven. Ik drink alvast mijn Kwak thuis voortaan of in mijn eigen stamcafé in Turnhout, waar ik geen waarborg moet geven voor het glas.

    BeantwoordenVerwijderen